Vrijgezellenfeest Mannen Breda - De Nieuwste "corona-proof" Activiteiten Skip to content

Sta jij op het punt om een vrijgezellenfeest te organiseren voor je vriend of vriendin? Dan hebben wij alvast wat goede ideeën voor je op papier gezet.

Dagje uit Breda is gespecialiseerd in het organiseren van dagjes uit en hebben hier al wat vrijgezellenfeest ideeën op papier gezet!

Wij bieden 150 activiteiten aan, dus de keuze is reuze!

Vrijgezellenfeest ideeën vrouwen
Voor de vrouwen onder ons hebben wij een speciaal aanbod dat perfect aansluit op dat wat vrouwen willen.

Kies een thema voor de hele dag, op basis hiervan kan je de decoratie en aankleding gaan verzorgen en uiteraard een activiteit boeken dat past bij het gekozen thema. Denk bijvoorbeeld aan een Sex & the City thema. Bij dit thema sluit natuurlijk een cocktailworkshop goed aan, waarbij je de typerende Sex & the City cocktail Cosmopolitan na maakt, of ga je voor een ietwat sjiekere gin tonic workshop?

Ontdek een van de nieuwste trends op gebied van activiteiten, de Selfie Room. Tijdens deze activiteit hebben jullie toegang tot onze gedecoreerde kamers. Van een levensgrote ballenbak tot een kamer vol geld en money guns, niet is ons te gek! De perfecte activiteit om insta waardige kiekjes vast te leggen en om jullie dag nooit te vergeten!

Vrijgezellenfeest ideeën mannen
Ook voor de mannen zijn er veel thema’s om de dag een gouden randje te geven. Neem bijvoorbeeld het thema de Olympische spelen. Hierbij zijn er natuurlijk ontelbaar mogelijkheden voor activiteiten. Denk dan aan bijlwerpen, schock voetbal of footgolf.

Vergeet niet om te eten! Wanneer je een actieve dag gaat plannen moeten de buiken goed gevuld zijn. Een BBQ boot is altijd een succes, een hapje eten en Breda vanaf de Singels verkennen, wie wilt dat nou niet?!

Locaties om even tot rust te komen en te genieten van een koud biertje zijn er ook genoeg in de mooie binnenstad van Breda.

De meeste mannen zijn niet vies van een striptease, deze activiteit hoort eigenlijk standaard bij een vrijgezellenfeest en is altijd goed. 

Willen jullie er een onvergetelijk weekend van maken, boek dan een hotel zodat jullie alle tijd hebben voor de activiteiten en herinneringen te maken om nog jaren over na te praten.

Om ook rekening mee te houden is het budget, zo zijn er high end en low budget activiteiten. Wil je hulp bij het plannen van jullie onvergetelijke dag, neem dan gerust contact op met onze experts. We helpen je graag met meedenken!

×