Contactpagina | Dagje Uit Breda Skip to content

heb je een  vraag?

Wij houden van duidelijke, snelle én goede service. Wil je even overleggen, iets dubbelchecken of sparren over de mogelijkheden? Wij staan van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 voor je klaar! In het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar voor vragen over activiteiten die in het weekend plaatsvinden van 09:00 – 23:00

Vrijwel altijd reactie binnen twee werkdagen. Meteen reactie? Gebruik de live-chat of bel onderstaand nummer. Heeft je vraag minder haast vul dan het contactformulier in. Tot snel!

Achter de Lange Stallen 33, 4811HM Breda

KVK:88143880 BTW: NL864516678B01

contact ons

De leukste CADEAUBON

De cadeaubon die echt op elk feestje de eyecatcher is! 

Door een ongekende mogelijkheid van meer dan 75+ activiteiten geef je met deze cadeaubon altijd een tof cadeau!  Wil je er een ontvangen? Klik op de onderstaande button en wij sturen jou er een per post óf per mail! 

De meest toffe uitjes in en rondom Breda

Voor elke doelgroep een ruime keuze

Meer dan 150+ activiteiten 

De beste uitjes per seizoen

Kortingsbon t.w.v € 5,00

De meest toffe uitjes in en rondom Breda

Voor elk gezelschap een ruime keuze aan activiteiten

Meer dan 75+ activiteiten 

De beste uitjes per seizoen

Hét cadeau om zelf van mee te profiteren

Binnenkort samen met je vrienden er weer gezellig een dagje op uit. Maar waar begin je met zoeken en wat ga je doen? Doordat wij op onze website alle activiteiten in Breda gebundeld hebben, vind jij heel gemakkelijk jullie dagje weg. We luisteren naar jouw wensen en eisen en koppelen die aan hét dagje uit in Breda. Ga bijvoorbeeld airsoften tijdens jullie actieve vriendenuitje of speel een potje bubbelvoetbal, om vervolgens af te sluiten met een drankje en een kroegentocht door Breda!
Een familiedag organiseren. Waar begin je en wat ga je doen? Op onze website kan je gemakkelijk jouw wensen en eisen aangeven in ons handige boekingsproces. Of je nou een rustige of actieve activiteit wilt, op zoek bent naar een gezellige eetgelegenheid, bij ons vind je het allemaal. Speel bijvoorbeeld een potje Streetgolf, waarbij de straten jouw holes zijn en geniet van een heerlijk tapas diner om gezellig even bij te kletsen. Tevens is het ook mogelijk om samen een workshop te volgen, zoals de workshop Heel Holland Bakt. Samen taarten maken en natuurlijk mag je ze ook mee naar huis nemen!
Een personeelsuitje organiseren en het team weer nader tot elkaar brengen met een gezellige activiteit. Bij ons is het heel gemakkelijk om jouw bedrijfsuitje in Breda te regelen. Je kiest namelijk jouw favoriete activiteiten en wij helpen jou met de planning! Het gehele bedrijfsuitje organiseren via één factuur en dus zonder extra gedoe. Met een breed aanbod kun je bij ons kiezen uit allerlei soorten activiteiten. Zo bieden wij diverse Escape City Games aan, workshops en kan je ook genieten op een van onze borrelboten! Met een hapje en een drankje genieten op het water.
Eenvoudig een geslaagd vrijgezellenfeest organiseren afgestemd op de bruid of bruidegom met perfecte activiteiten. Via Dagje Uit Breda werken we met één factuur en één contactpersoon die meedenkt om het vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen zo perfect mogelijk te maken. Een actief vrijgezellenfeest en de vrijgezel flink uitdagen? Bekijk eens onze activiteiten smashroom en bijlwerpen. Liever lekker een drankje drinken en het ook zelf leren maken? Maak verschillende cocktails tijdens een cocktailworkshop en natuurlijk kan je ze ook proeven

Wij houden van duidelijke, snelle én goede service. Wil je even overleggen, iets dubbelchecken of sparren over de mogelijkheden? Wij staan van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 voor je klaar!

In het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar voor vragen over activiteiten die in het weekend plaatsvinden van 09:00 – 23:00

Vrijwel altijd reactie binnen twee werkdagen. Meteen reactie? Gebruik de live-chat of bel onderstaand nummer. Heeft je vraag minder haast vul dan het contactformulier in. Tot snel!

Achter de Lange Stallen 33, 4811HM Breda

KVK:88143880 BTW:  NL864516678B01

contact ons

DagjeuitBreda Deel 1 38 van 42
BBQ
jackass breda
Uitjes Breda
Koffie- en Gebak Boot Breda
DagjeuitBreda Deel 1 (1 van 42)
×